Odoo afbeelding en tekstblok

Siemens extraKlasse

Met het extraKlasse-assortiment gaat Siemens net een stapje verder dan je gewend bent. Siemens heeft deze exclusieve lijn namelijk standaard uitgerust met exclusieve designelementen en handige innovatieve technologieën die meer gebruikersgemak en comfort bieden. Chromen details zorgen voor een exclusieve uitstraling. De extraKlasse is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde dealers, waaronder Witgoed verkoop de Heuvelrug! Hierdoor profiteer je van vakkundig advies, net als een professionele installatie en uitgebreide service. Of het nu gaat om een wasmachine, droger, vaatwasser, oven, koelkast of een klein huishoudelijk apparaat - je vindt net dat beetje extra in extraKlasse.

 

 

 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Wassen en drogen extraKlasse

De Siemens wasmachine is standaard uitgerust met levenslange garantie tegen waterschade. De aquastop voorkomt elke vorm van waterschade bij eventuele gaten in de toevoerslang of lekken in het apparaat. De wasdrogers van Siemens bieden slim comfort zoals de uniek ontworpen wolkorf die standaard wordt meegeleverd bij een extraKlasse-droger. Zeer geschikt voor delicate stoffen die niet los in de trommel kunnen, waaronder wollen kleding, maar bijvoorbeeld ook sportschoenen.

Alle extraKlasse wasmachines

Alle extraKlasse wasdrogers

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Vaatwassers extraKlasse

Stralend schone vaat en perfecte droogresultaten door de innovatieve technologie en bewezen Duitse kwaliteit. In de extraKlasse lijn zijn zowel de vrijstaande als de inbouwmodellen te verkrijgen.

 Alle extra vaatwassersOdoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Koelen en vriezen extraKlasse

Koel-vriescombinaties en vriezers uit de extraKlasse lijn bieden de ideale omgeving voor jouw levensmiddelen. Je kunt optimaal gebruik maken van de ruimte door het meegeleverde, verchroomde flessenrooster. En zo zijn de extraKlasse vriezers altijd makkelijk te heropenen- het Air Channel System op de RVS deurgreep zorgt ervoor dat het vacuüm wordt opgeheven.

Alle extraKlasse koelkasten

Alle extraKlasse vriezers

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Koken en bakken

De Siemens extraKlasse ovens bieden ultiem gemak bij het alledaagse bakken. Uitgerust met vele ovenstanden, waaronder 4D hetelucht waarmee de hitte gelijkmatig verspreid wordt. Of kies een oven met hetelucht én stoomfunctie en bereid de lekkerste broden, cakes en braadstukken. Met de ovenreinigingsfunctie activeClean reinigt de oven zichzelf.

Alle extraKlasse ovens

Alle extraKlasse kookplaten