Odoo afbeelding en tekstblok

Officieel Miele dealer en Servicepartner

Miele staat voor hoogwaardige kwaliteit, met producten die zich kenmerken door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarnaast staat een goede aftersalesservice hoog in het vaandel. Miele wil u deze kwaliteit en service nu en in de toekomst blijven bieden en laat zich hiervoor vertegenwoordigen door een selecte groep van distributeurs en servicepartners. Deze groep voldoet aan alle kwaliteitsvoorwaarden van Miele en past hierdoor ook bij de werkwijze en filosofie. Met trots hoort Witgoed reparatie de Heuvelrug bij deze selecte groep die zich officieel Miele Dealer en Miele Servicepartner mag noemen.

Wat betekent dit voor u?


- Wij kunnen de nieuwste software in uw machine zetten

- Kunnen updates en/of wijzigingen uitvoeren aan uw machine

- Door het volgen van speciale trainingen is onze monteur Erkend Miele Servicemonteur. Dit betekent dat wij vrijwel alle reparaties aan uw Miele product uit kunnen voeren.

- Wij volgen speciale product trainingen, hierdoor kunnen wij u als consument optimaal informeren over de Miele producten en u altijd een persoonlijk en professioneel advies geven.

- Doordat wij dealer zijn, verkopen en repareren wij ook Miele Professional, zoals deze bijvoorbeeld in de horeca of bij zorginstellingen worden gebruikt.