Odoo afbeelding en tekstblok

Bosch EXCLUSIV

Bosch streeft er naar om zijn klanten alleen het beste te bieden. Daarom ontwikkelt Bosch sinds 30 jaar de Bosch EXCLUSIV lijn voor geselecteerde dealers. Met deze exclusieve lijn haalt u duurzame, huishoudelijke apparatuur van de hoogste kwaliteit in huis. De EXCLUSIV apparaten zijn bijzonder comfortabel in gebruik door extra functies, accessoires en innovatieve technieken, zoals een softClose deursluiting op de EXCLUSIV koelkasten en geluidisolatie op de wasmachines en drogers. De EXCLUSIV lijn is herkenbaar aan de stijlvolle designdetails, zoals de chromen accenten op de wasmachines en drogers. Net dat beetje meer, zodat je weet dat je iets bijzonders in huis hebt.

De ECLUSIV lijn is speciaal voor geselecteerde dealers waaronder Witgoed verkoop de Heuvelrug. Hierdoor profiteert u van vakkundig advies, net als een professionele en uitgebreide service.


 

 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Wassen EXCLUSIV

Met de EXCLUSIV wasmachine bent u verzekerd van de Bosch kwaliteit. Daarnaast is de EXLUSIV lijn standaard uitgerust met een levenslange garantie tegen waterschade. Aquastop voorkomt elke vorm van waterschade bij eventuele gaten in de toevoerslag of lekken in het apparaat. Chromen details zorgen voor een exclusieve uitstraling.

Alle EXCLUSIV wasmachines

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Drogen EXCLUSIV

De wasdrogers bieden een slim comfort in de vorm innovatieve extra's zoals de uniek ontworpen wolkorf die standaard is meegeleverd bij de EXCLUSIV droger. Uitermate geschikt voor delicate stoffen die niet los in de trommel kunnen waaronder wollen kleding, maar ook bijvoorbeeld sportschoenen. Chromen details zorgen voor een exclusieve uitstraling.

Alle EXCLUSIV drogers

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Vaatwassers EXCLUSIV

Stralend schone vaat en perfecte droogresultaten door vernieuwende technologie en bewezen Duitse kwaliteit. Dat kunt u verwachten van de Bosch vaatwassers. In de EXCLUSIV lijn vindt u zowel vrijstaande als inbouw modellen.


Alle EXCLUSIV vaatwassers

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Koelen en vriezen EXCLUSIV

Koelkasten en vriezers uit de EXCLUSIV lijn bieden de ideale omgeving voor uw levensmiddelen. U kunt optimaal gebruik maken van de ruimte in de EXCLUSIV koelkasten door het meegeleverde verchroomde flessenrooster. En zo zijn de EXCLUSIV vriezers altijd makkelijk te heropenen. Het Air Channel systeem op de RVS deurgreep zorgt ervoor dat het vacuüm wordt opgeheven. 

Alle EXCLUSIV koelkasten
Alle EXCLUSIV vriezers

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Koken EXCLUSIV

Met de talloze functies helpen de EXCLUSIV ovens om steeds weer gezonde en gevarieerde maaltijden op tafel te zetten. De ovens zijn er in een groot formaat (60 cm) als ook in het compacte formaat (45 cm) verkrijgbaar.

Alle EXCLUSIV inductie- en gaskookplaten

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Bakken EXCLUSIV

De kookplaten maken perfect koken en bakken mogelijk met behulp van talloze functies. Koken op gas of inductie het is allemaal mogelijk in de Bosch EXCLUSIV lijn.


Alle EXCLUSIV bakovens
Alle EXCLUSIV combi ovens met magnetron
Alle EXCLUSIV fornuizen