Gratis bezorging en installatie

Wij bezorgen én installeren uw nieuwe vrijstaande apparaat overal in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) helemaal gratis. Dit geldt voor bezorging op de begane grond. Wat houdt dit in?

Bezorging

Uitpakken en plaatsen

Aansluiten op bestaande aansluitpunten

Korte demonstratie

Afvoeren verpakkingsmateriaal

Afvoeren oud product
Plaatsing bovenverdieping

Voor bezorging op de bovenverdieping geldt een toeslag van € 40,00.

Onder bovenverdieping verstaan wij bezorging t/m 4 hoog via de trap met uitzondering van Amerikaanse koelkasten of koelkasten breder dan 60 cm.

Mocht het artikel niet via de trap bezorgd kunnen worden, dan is er een mogelijkheid om dit d.m.v. een ladderlift te doen. Hier geldt wel een ander tarief.

Amerikaanse koelkasten kunnen wel bezorgd worden middels de ladderlift.

Apparaten worden niet geplaatst in ruimtes bereikbaar via een vlizotrap.

Om rekening mee te houden

Altijd goed om nog even aan het onderstaande te denken voordat de bezorgers komen.

Dek ter voorkoming van beschadigingen aan parket, laminaat of vloerbedekking altijd uw vloer af met karton of plastic.

Wilt u zorgen dat de ingang/doorgang van uw woning vrij is van obstakels?

Wanneer u uw oude apparaat door ons retour wilt laten nemen, vragen wij u deze geheel te ontkoppelen, schoon te maken en klaar te zetten voor transport. Houdt u er rekening mee dat er bij het vervoeren van een oud apparaat altijd nog water kan lekken uit een bijv. een wasautomaat of koelkast.


Zelf afhalen 

U kunt ook uw apparaat bij ons magazijn afhalen. Bij apparaten waar dit duidelijk bij vermeld staat, ontvangt u  € 30,- korting op de verkoopprijs van het apparaat. Het afhalen van apparaten geschiedt op afspraak.

 

Bezorging side-by-side koelkasten

 Voor bezorging en aansluiten van side-by-side koelkasten ook wel Amerikaanse koelkasten genoemd, rekenen wij € 75,- plaatsingskosten. Deze koelkasten worden alleen op de begane grond bezorgd.